fredag 22 augusti 2014

Mitt år!


Jag har verkligen lyckats med mitt fiske detta år. I stort sett allt jag gett mig in på har gått min väg. Känns som det är once in a lifetime och jag har verkligen njutit utav varje sekund.


Här kommer ett urplock bland en del fina fiskar som har fått syna min famn detta året:


Första fina fisken för året blev en grann gädda på 12340g. Nytt personbästa på ismete och en målfisk var nådd.Efter islossningen blev det lite karpfiske i en grymt vacker sjö.. Där lyckades jag lura upp denna vackra damen på ytan och hon vägdes till 13720gFärna fisket blev väldigt segt för min del detta år. Men till sist kom utdelningen och den var värd allt slit. En grym fisk på hela 3010g!Några intensiva veckors fiske gav resultat och även skåne blev noga synat. Här en brax på 7510g från kända rögle dammar.Sarvanas mecka Motala ström levererar som vanligt. Här en fining på 1261g.Antorpa sjön blev också ett stopp under vårens satsningar. Där lyckades jag lura upp en utav de riktigt stora individerna.
Underbara 5050g vägdes denna smällfeta hona till!Lite mindre med tid stoppade upp fisket någon månad. Men på sensommaren kom en fisk som slog alla andra och var väl värd väntan. En ruda på fantastiska 2997g fick syna håvnätet. Lyckan var total!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar